Див екшън! Съседи се млатиха жестоко, братя хвърляха тухли по млада жена и я пратиха в болница!

Полиция линейка

Ексцесии след алкохолни страсти и вдигане на шум пратиха млада жена в болница в Асеновград.

Скандалът започнал на ул. „Росница“ малко преди 22 часа, когато двама братя на 34 и 24 години се черпели с алкохол в двора си, а тяхната 33-годишна съседка им направила забележка да не вдигат шум.

Мъжете реагирали с обиди и заплахи и хвърлили срещу жената тухла, при което в нейна защита се намесили двама роднини на жената на 35 и 29 години.

Двете фамилии взаимно започнали да се замерват с твърди предмети. На мястото веднага са пристигнали екипи от районното управление и колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили“. Униформените бързо прекратили конфликта, преди да има невъзвратими и много сериозни последствия.

Вследствие на ударите с тухли, 33-годишната жена е пострадала и е настанена в болница с травма на рамото. При огледите са установени счупвания на два прозореца и врата на жилищата на враждуващите семейства.

Спрямо четиримата мъже от двете фамилии е взета 24-часова мярка за неотклонение. Допълнителна справка показала, че всички те са с криминални прояви и осъждани.

Случаят е докладван в Районна прокуратура – Асеновград, образувано е досъдебно производство по чл. 325, ал.1 от НК.

Работата по документирането продължават служители от полицейското управление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ