Децата без увреждания, тях кой ще защити от Държавата на Гробаря и ня#КОЙ!?

биг брадър

От няколко седмици новините започват и свършват с палатковия лагер на майките на деца с увреждания. Подкрепям ги напълно, имам познати с такива деца, знам колко любов трябва, за да понесеш подобен живот! НЕЧОВЕШКА ЛЮБОВ!

Но, какво правим с децата, които нямат увреждания? Тях кой ги защитава от държавата на Блеевски и на вся осталная сволоч?

Не искам от държавата пари за моите деца. Слава Богу жив съм, здрав съм, мога да им осигуря прилично детство. Детство, което днес зависи само от мен и жената до мен. Но утре, когато животът на моите деца стане зависим и от държавата, какво правя? Какво правиш ти с твоите? А вие с вашите?

Какво правим днес с дъгавите деца, над които Държавата издевателства?

Цялото МВР знае кои са дилърите, тъпчещи тези деца с дрога. Но не ги закача, защото дилърите са на ня#КОЙ!

Пребиха спортуващи деца в Асеновград, измъкнаха ги от язовира да им режат пръстите, но не пипат циганите, защото гласуват за ня#КОЙ!

Пробутват ми детска храна по-гадна, но за сметка на това по-скъпа от тази, която ядат бебата в Германия. Държавата обаче не прави нищо срещу веригите тук, защото са си платили вече на ня#КОЙ!

Медии и телевизия ни заливат с простотия и пошлост, децата ни затъпяват пред екраните, учат се да убиват от там, но държавата нехае, защото медиите са на ня#КОЙ!

Децата се научават, че фамилията им не трябва да е нормална, каквато е вкъщи, а такава, за каквато награждават с 200 000 лева Гробаря в Нова телевизия.

Лишават хлапетата от правото да знаят истината за Левски, за Турското робство, за Батак, извадиха всичко българско и свято от учебниците, защото така е поискал ня#КОЙ!

Срещу 5 лева ОФИЦИАЛНО вече лекар продава извинителна бележка на ученик, защото парите отиват при здравния монопол на ня#КОЙ!

Няма пари да стимулираме раждаемостта, защото трябва да дадем да се почистват язовирите за 500 милиона лева от ня#КОЙ!

Не можем да дадем повече от 3 милиона на година за нормални училищни салони, където децата да спортуват, защото трябва да спестим 58 милиона неустойка на ня#КОЙ!

Научихме с рекламите и пеевската пропаганда хлапетата, че бъдещето не зависи от самите тях, а е в билетчетата на ня#КОЙ!

Момичетата знаят, че животът е важен, не когато си истинска и честна, а си курва на ня#КОЙ!

Тровят децата ни ежедневно, защото рафинерията Х е на бойковия приятел ня#КОЙ!

Виждате ли, държавата тероризира нормалните деца не по-малко от тези с уврежданията!

Дори повече!

Защото обрича бъдещето им на инвалидност. Първо умствена, а след това и морална. Дава им по 400 лева на месец за първите две години и след това ги чака да станат на 16. За да захрани с тях модела на ня#КОЙ!

За тези деца палатки пред Парламента няма…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ