ТРАГЕДИЯ! Българка изчезнала след ужаса с рухналия мост в Генуа?

Линейка

Има само един сигнал, подаден от България, за българка, която живее и работи в района на Генуа. Правим проверка на този сигнал. Още нямаме информация дали е пострадала, дано да не е така. Това заяви пред Нова телевизия генералният консул на България в Милано Росен Руфев след трагедията с рухнал мост в Генуа.

„В момента не разполагаме с точна информация дали сред ранените или загиналите има български граждани. Имаме над 35 загинали и около 20 ранени. Те все още не са идентифицирани. Много се надяваме сред тях да нямаме български граждани. Следим ситуацията, която е достатъчно драматична. Неочаквано се случи днес, както и предишният случай в Болоня преди една седмица“, коментира пред Фокус Руфев.

„Поддържаме директни връзки с болници и местните структури, които имат отношение към инцидента. Трагедията е голяма, случва се 10 дни след инцидента в Болоня”, коментира Руфев.

Български граждани могат да потърсят информация по случая или да подадат сигнали на телефоните на Генералното консулство в Милано:

– +39 028 49 42 941;

– +39 933 37 82 60 43 (в извънработно време).



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ