Скандална версия по националното радио: Бойко насъсква Волен срещу Валери, за да се измъкне отново от властта

волен сидеров

Идва времето ГЕРБ и Борисов да се измъкват отново от властта. Нанасят се поредица силни, да не кажа смъртоносни удари по коалицията „Обединени патриоти“. Тя вече е в клинична смърт, разпада се и управленската коалиция, заяви политологът проф. Александър Маринов.

Въпросът е кой тласка Сидеров в тази посока. Единият възможен отговор, който изглежда малко вероятен, е това да са сили външни на правителството, които искат да го съборят. Втората възможност, което аз отдавна прогнозирам, е, че идва времето ГЕРБ и Борисов да се измъкват отново от властта, както го правят винаги досега. Трябва им повод. Поводът вероятно ще бъде отново невъзможността да управляват заради партньорите, тъй като те са се разпаднали, изпокарали и не може вече да се управлява. Тази логика изцяло обслужва намеренията на Борисов да се измъкне. Той никога не е изкарвал докрай управление и сега още по-малко ще има намерение да го изкара, защото нещата не са добре. Сидеров върши тази работа, а той на какво разчита, не ми е ясно, коментира още той пред БНР.

Политологът смята, че скоро ще трябва да се отговаря на много тежки въпроси и е по-лесно да се излезе от управлението. „Реалното положение е много по-различно от розовите сънища и отчети на правителството“, категоричен е той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ