Корнелия Нинова обвини премиера Борисов в лъжа! Атакува го заради фалита на „Олимпик“!

Корнелия-Нинова-и-Борисов

“Господин премиер, не лъжете българските данъкоплатци. Твърдите, че ако държавата се намеси и плати на пострадалите от фалита на застрахователното дружество “Олимпик“, това ще бъде от парите на всеки български данъкоплатец. Това е лъжа“. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова през официалния си профил във Фейсбук във връзка с изказване на премиера Бойко Борисов, че държавата ще положи усилия да помогне на пострадалите.

В коментара си червеният лидер смята, че с изказването Борисов „или не познава материята, или се опитва да настройва едни българи срещу други. „Средствата в гаранционния фонд не се събират от нашите данъци. Те са вноски от самите застрахователни дружества (включително “Олимпик”) именно като гаранция за такива случаи“, отбелязва Нинова.

Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод казуса със ЗК „Олимпик“. Ето какво още написа тя:

„Твърдите, че ако държавата се намеси и плати на пострадалите от фалита на застрахователното дружество “Олимпик“, това ще бъде от парите на всеки български данъкоплатец. Това е лъжа. Или не познавате материята, или се опитвате да настройвате едни българи срещу други. Средствата в гаранционния фонд не се събират от нашите данъци. Те са вноски от самите застрахователни дружества (включително “Олимпик”) именно като гаранция за такива случаи“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ