Ужасен инцидент в Пиринско! Познат на полицията блъсна човек

Линейка спешна помощ
Скандалноизвестният петрички наркодилър Юли Кавалджиев, с прякор Кафало блъсна човек, пресичащ пътното платно в центъра на града,  предава Struma.com.
Инцидентът стана на улица “ Полк. Дрангов“ около 9 часа тази сутрин. Ранен е възрастен човек, който е транспортиран в болницата. Тестовете за алкохол и дрога на водача са отрицателни.

 

Припомняме, че миналата година Struma.com се добра до скандално видео, разпространявано по телефоните на малките дилъри в южния град, на което се виждаше и чуваше как Кафало рекламираше висококочествения си кокаин.

На видеото, което сега няма да пуснем, се вижда Кафало гол до кръста, показващ белия прах и предлагайки го за 45 евро грама. Не разбрахме какво се случи след като видеото видя бял свят и защо дилърът е на свобода. След проверка днес, се оказа се, че Кафалов е с условна присъда за разпространение и търговия с наркотици. В момента е задържан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ