Бойко отвърна на Нинова с култов коментар: Много е устата… затова не успявам да се оженя втори път!

бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на довеждащия път към тунела под Шипка. Заедно с него бе и вицепремиерът Томислав Дончев.

Строителите увериха Борисов, че се спазват всички правила и мерки за безопасност.

Инжинерът на обекта съобщи, че на няколко места има сложени датчици, благодарение на които се следи в реално време деформациите на конструкцията. Така ще бъдат избегнати инциденти като този с магистралата в Генуа, Италия.

„Много съм доволен по напредъка на строителството на довеждащия път към тунела под Шипка“, заяви Борисов.

Относно новият главен секретар на МВР, премиерът категорично заяви, че кандидатури ще обсъжда първо с президента Румен Радев и чак тогава ще последват другите стъпки. „Системата има нужда от законност. Убеден съм, че и той ще погледне на въпроса държавнически. Искам да съм сигурен, че няма да има откази“, заяви Борисов.

На въпрос дали това е опит за туширане на войната, премиерът отговори, че той никога война не е водил и напомни, че от него не е чувана лоша дума за президентската институция.

„Всичко, което е необходимо и зависимо от нас, ние ще го направим“.

Във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че лъже, Борисов заяви, че по нощите постовете са му много интересни. „ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за гласуване срещу Унгария, те гласуваха против. „Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на г-жа Нинова, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив“, каза премиерът.

Така беше обаче и за Истанбулската конвенция, напомни той.

„Много е устата“, коментира още той относно Корнелия Нинова. „Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език“, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ