Чудо! Мегз проговори за девствеността си! Ето как миньончето я е загубила…

Мегз к2
Топ дизайнерката Мегз загубила девствеността си едва на 17. Красавицата направи игра на въпроси и отговори с феновете си в инстаграм профила си. Един от най-интересните въпроси, зададени към амбициозното миньонче беше на колко години е правила секс за пръв път.

До болка искрена както винаги Мегз сподели:  “ Бях на 17. Мегз не съществуваше. И бях истински влюбена. От онези обсебващи връзки, в които се ревнувате ако друг ви погледне и живеете, за да се целувате след училище”.

Изглежда Мегз е била от късметлийките, които са имали щастлив първи път. Но все пак тя доста е подранила.  Припомняме, че талантливата дизайнерка е католичка и че правенето на секс едва на 17 се води за недопустимо. Католиците трябва да се женят девствени. Изглежда красавицата е имала по-разкрепостени възгледи още от малка и е решила дори да не почака да стане на 18.

Въпреки това Каканашева даде съвет на младите си последователи, че това е изключително важно решение и че не трябва да бързат: “Не го правете само защото е модерно или защото всичките ви приятели вече са го правили. Това се случва само веднъж в живота и до голяма степен ще оформи базисната ви сигурност по време на секс и във връзките изобщо”.

Мегз още показа своя снимка като тинейджърка от същия период. Преценката и коментарите за това избързала ли е дизайнерката оставяме на вас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ