Диляна Попова съсипа Асен Блатечки! Актьорът здраво се е запуснал, не прилича на себе си (СНИМКИ)

asen-blatechki-se-stiska-za-chastna-detska-gradina-prati-boril-v-darjavna-zabavachnica-1

Асен Блатечки се е запуснал, остарял е и е ударил 100 кг.

Не е лесно да живееш с две жени и да имаш деца от тях. Ангажиментите съсипват Асен, зарязал е ежедневните тренировки, има само ядове“, коментират негови авери от гилдията.

Напоследък той имал финансови проблеми. Чудел се как да издържа две семейства, въртял се в омагьосан кръг на работа, кредити, сметки и не му оставало никакво време да поддържа формата си.

Истината е, че аферата с любовницата му Диляна Попова, която му роди син, го съсипа. Много му дойдоха скандалите около изневярата му и решението на манекенката да му роди дете. Диляна и нейните изисквания направиха живота му черен. Ама сам си е виновен – човек трябва да мисли какво върши“, отсъждат негови колеги.

Преди броени дни фотографите на „Ретро“ засякоха звездата пред работното му място – театър „Сълза и смях“, в компанията на Мария Сапунджиева и други техни колеги. Допреди време бившият на Диляна Попова се гордееше с едно от най-поддържаните тела сред мъжете в бранша, благодарение на тренировките по кикбокс и муайтай. От коремната му преса вече няма и следа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ