На нова сметка! Пияна девойка помете шест коли с джипа си… (СНИМКИ)

варна джип

24-годишна девойка помете на пияна глава шест коли снощи на улица „Струга“, оплакват се потърпевши варненци, които открили тази сутрин автомобилите си потрошени.

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая, като уточниха, че младата шофьорка е загубила контрол над автомобила си малко след полунощ и е блъснала шест паркирани автомобила на улица „Струга“ №20. Заедно с управлявания от нея „Ленд Роувър“ пострадалите коли стават седем. Проверка е установила наличието на 1 промил алкохол.

И за сходен случай отново тази нощ допълниха от полицията. 24-годишен младеж е загубил контрол над управлявания от него автомобил БМВ и е блъснал други два паркирани автомобила на улица „Одесос“.

Ситуацията, сходна с първата, се разиграва в 4 часа тази сутрин. Момчето е отказало да даде проби за алкохол и наркотици, предава „Варна24“. Така само в рамките на няколко часа с огънати ламарини се оказаха десет автомобила във Варна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ