Андрей Слабаков: Кулагин е агресивен, защото е нещастник

Кулагин

ултовият режисьор Андрей Слабаков е един от редовните коментатори на зрелището „ВИП Брадър”. Самият той участва в шоуто преди време и бе от малцината, които не успяха да разочароват феновете си.

С типичния си цветист изказ Слабаков сподели пред „Ретро” и ПИК мнението си за новото издание на скандалното предаване и за най-колоритните участници в него.

Вероника Йорданова

– Г-н Слабаков, как ще коментирате тазгодишната реколта участници във „ВИП Брадър”, кастингът на ниво ли е?

– Този път с кастинга „ВИП Брадър” избиха рибата. Спокойно могат да отворят психиатрия и да правят симпозиуми, прожектирайки това, което гледаме. Шоуто се превърна в медицинско предаване, то вече не е „ВИП Брадър”. Новият формат се нарича „Добре дошли в света на психиатрията”.

Все пак има няколко души които са по-нормални – като Стефан, малкия Наско, Мира, момчето със сложното име – Папи Ханс. Но има някои, които са в много тежка форма. Много яки пациенти! Да не обсъждаме Кулагин, който горкичкият е с такива нечовешки комплекси и е толкова депресиран и травмиран, че е цяло мъчение да го гледаш. Той е толкова агресивен, защото е голям нещастник. Кулагин първо е никой, което е основното. Аз все пак познавам няколко големи гримьори от Италия и никой от тях не би си позволил да се държи по този малоумен начин. Най-малкото защото никой няма да го вземе. Кулагин може да е добър гримьор, нямам идея. Така и не разбрах кого е гримирал, за да е толкова велик, но сигурно е гримирал някого. Той не е чак толкова глупав да не си дава сметка, че ако не се държи по този агресивен начин, ще бъде тотално безличен. Сега не знам дали е джендър или там каквото е, то си е негова работа, мен не ме интересува. Обаче си разреши да говори за жени, което вече ми изглеждаше прекалено от Кулагин, направо ме потресе. Искал да си намери гадже – но говорим за жени, не за мъже. И това ми направи изключително лошо впечатление.

– Кои са най-големите недоразумения в Къщата?

– Нора Недкова беше явление. Не знам какво, но явление. Горкото, някой го е излъгал, че е красиво. Ужасно е, когато човек загуби всякакъв критерий и като се види в огледалото, не може да прецени как изглежда. Тогава нещата стават трагични. Тя също е адски комплексирана, живее си в някакъв свой свят и има тежък проблем като голяма част от плеймейтките – няма желание да се образова. Това не е хубаво. Тя смята че светът е такъв, какъвто тя си го представя, което е грешка.

Аз не знам колко е висока, но като я гледам, че ходи на нещо като трикраки столчета, вместо на обувки, вероятно е около 1,40 м. Това е абсурд – не може токовете ти да са колкото тялото. Това се наричат кокили в света.

Има един Ричард се казва, не знам на кого е кръстен. Вероятно на баба си Ричка примерно. Когато чуя, че на някой детето му се казва по този начин, винаги си мисля, че трябва да има някакви отношения с Великобритания. Примерно някъде из рода да има някой Ричард. Не казвам обезателно да бъде Ричард Трети. Та този Ричи е проекция на своите родители. Изумих се, че той не знаеше какво означава думата инфантилен. Е, то бива, бива, ама… Не го знам с какво се занимава. С какво се занимава всъщност? Физкултурник ли е някакъв?!

– Атмосферата в Къщата е доста напрегната още от самото начало, имат ли си стратегии съквартирантите?

– Аз не мога да разбера как тези хора успяха да изпращят още от първия ден. А нормално се изпращява някъде между 10-ия и 14-ия. Все една седмица изкарват горе-долу. Може би защото те самите са си изтрещели, още преди да влязат. Измислили са си някакви неща предварително „как да се харесаме на драгия зрител” и може би на някакви кретени и малоумници ще ги намерят за сладки и симпатични.

– Знаят ли къде се намират певиците Ева и Ваня в цялата суматоха?

– Мисля, че те ще имат лек уплах по някое време. Но Ева и Ваня са стари пушки и мисля, че няма да могат да ги уплашат. Въпросът е да не се изпокарат помежду си. Въпреки че те затова са вкарани – за да бъдат скарани.

– Кой е вашият фаворит за финала?

– Не мога да кажа един, защото няколко души са ми симпатични. Но да видим как ще се развият нещата. Още е рано за фаворит.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ