Ужасяващ инцидент в София с авторката на „Дневниците на една курва“

8

Авторката на книгата „Дневниците на една курва“  Калина Паскалева се оплака в мрежата от много грозна случка, при която е помлян автомобилът й и липсват някои нейни вещи.

Въпросното возило е взето от моделката преди два месеца на изплащане, което внася допълнително огорчение у красавицата и затруднява положението. Най-сериозното в случая е, че някой се опитва да я сплаши, а потрошеното стъкло е най-малката вреда, на фона на тази, че биха могли да й отрежат спирачките например, за да предизвикат инцидент с нейно участие. Най-вероятно гневният извършител се е припознал в най-нова й книга и е решил да отвърне на удара.

 

Ето какво написа тя във Фейсбук:

 

Аз наистина не мога да повярвам какви хора има!!!

 

Тази сутрин шофьорът ми отива при колата ми, за да дойде да ме вземе и какво да види – тя е разбита. Задното ми стъкло е счупено с щанга и е на сол. Блъскано е със страшна злоба! Откраднато ми е зимното яке, и една книга – новата ми книга „Секретно”.

 

Нали на всички е ясно, че колата ми не е разбита заради кражба или опит за кражба!

 

На кой му накривих шапката толкова много?

 

Смешни сте! И жалки! Добре, че не сте ми направили нещо със спирачките, че да умра в пътен инцидент!

 

Не е реално в какъв свят живеем! Аз си я взех преди два месеца и си я изплащам сама, за да ми я натроши някой скапаняк!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ