Божана, която размята безсрамно гърдите си в ефир, крие трагично минало! Голяма беля я чака пак…(СНИМКА)

Божана2

Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около две години. Тя се депресирала и нямала желание за нищо след фатална любов в Холандия, пише в „Галерия“. 

Шеф готвачката, която само преди дни се напи на кирка във „ВИП Брадър“ и започна да си развява циците, изпаднала  в такава дупка, че днес дори не иска да си спомня за нея. Ето защо почти не пази снимки от този период. В момента щурата квартирантка твърди, че е влюбена и е намерила своя човек.

Тя дори е готова да създаде семейство – нещо, което преди е смятала за абсурдно като вариант. Доколко е готова за тази стъпка обаче, остава под въпрос.

Половинката й е Николай Ванчев –  доскорошен директор на една от най-елитните рекламни агенции у нас. Ники я чакал с трепет, за да й връчи пръстен, но вече може и да е размислил. Причината е, че гаджето му не спира да се захласва по собственика на нощни клубове Петко Димитров.

„Божи сякаш е забравила къде се намира и как изглеждат нещата отстрани, толкова си личи, че има симпатии към него, трябва поне  да се опита да ги прикрие. Когато излезе, дано не си развалят отношенията с Николай“, коментират я зрители и нейни близки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ