Ужас! Голямата Ваня Костова изпадна в дълбока криза след боя над Кулагин (Снимки)

Заснемане

Ваня Костова буквално рухна след скандалите с Кулагин. Снощи зрителите видяха безпрецедентна физическа разправа между нея и гримьора. След като той предизвика певицата, тя на свой ред го млати с бутилка.

Все пак зрителите прецениха, че Кулагин е прекалил и трябва да напусне риалитито. Нервите на Костова обаче не издържаха и тя буквално рухна. Започна да реве с глас и да подсмърча в отредените си покои, уж скришом от останалите обитатели на Къщата.

Драмата й обаче бе надушена от Папи Ханс, Петко и Стефан, които веднага отидоха да разберат какво става и опитаха да я успокоят.

„Срамувам се, защото го набих. Вярно, че той започна, но аз му посегнах“, завайка се Костова, която призна, че не знае вече как ще отиде на църква.

„Вие щяхте да се овладеете, защото сте мъже. Аз не успях“, добавя тя.

„Овладях се, не защото съм добър човек, а защото не искам да ме изкарат от формата заради тоя клоун“, призна си Константин Трендафилов на свой ред.

Петко също подкрепи певицата: „Хората, повечето поне, ще се радват, че си направила това“, заяви той.

„Почти не съм спала тази нощ. Много ми е неудобно от вас. Затворих се в стаята си, за да си скимтя сама“, призна си Ваня.

„За мен си гордост“, отсече в подкрепа Петко.

„Много ви благодаря, че дойдохте. Бях в криза“, завърши Костова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ