Излязоха първи СНИМКИ на мястото, където Северин е заровил ключовото доказателство, че той е убиеца на Виктория…

северин
Днес Северин Красимиров ще се изправи пред окръжния съд в Русе. Междувременно вчера той разкри пред разследващи къде точно е скрил телефона на Виктория Маринова след убийството ѝ и така сам се прецакал, издавайки къде е ключовото доказателство за извършеното от него брутално престъпление.

Показанията му обаче може да нямат тежест, ако не са дадени пред съдия. В този случай той трябва да повтори думите си или те не могат да бъдат зачетени.

Северин признал, че след като се изгаврил с журналистката побегнал. Той минал надолу по утъпкана пътека.

В нейния край той решил да изключи и да зарови телефона на жертвата, за да не бъде открит от властите.

До момента разследващите казват, че всички доказателства обвързват Северин с тежкото престъпление. Повече от 4 часа е продължил разпитът му четвъртък. След като шестима души отказали да поемат защитата му, то последният попитан бил Иван Дойнов. Той нямал право да откаже да защитава Северин.

Към момента Красимиров признава фактите по деянието.

Стана ясно, че той е настанен в килия отговаряща на европейските изисквания. Ако тя обаче е по-малка от 4 кв. метра и няма собствен санитарен възел, то Красимиров може да осъди България за нарушаване на човешките му права.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ