Врачански го раздава „плейбой“ след Векилска! Разгонена 23-годишна блондинка му се натиска по…

векилска врачански

Калин Врачански закова поредното русо гадже. От близо 2 месеца актьорът се радва на нова сърдечна тръпка – 23 годишна секс бомба. Красавицата не може да се насити на Врачански и не спира да го натиска по заведенията, видя репортер на „Уикенд”.

Съблазнителката гушкаше, целуваше и галеше по косата известния Дон Жуан. Калин обаче държеше на имиджа си на непостижим любовник и не отговаряше на хормоналните трепети на блондинката, като предпочиташе да си игра с чашата уиски или да се подпира в изблици на скука.

„Все едно не е виждала мъж. То бива, бива, ама сякаш ще го изнасили в кръчмата, докато видимо не отговаря на чувствата ѝ или се притеснява да ги показва. Нормално е мъжът да проявява по-голям интерес, а не жената да се настиска като някоя уличница”, дуднат потресени от гледката.
Момичето до актьора, който стана известен със сериала „Стъклен дом”, определено хваща окото, но е доста по-младо, с поне десетилетие. В едно от последните си интервюта красавеца призна, че има гадже, но отказа да разкрие подробности за новата връзка. Калин винаги избягва да говори за личния си живот, единствената връзка, която е афиширал, бе с колежката му Силвия Петкова, която приключи преди повече от 8 години.

Оттогава чаровникът на българския театър мина през леглата на няколко блондинки. От обкръжението му издадоха, че настоящата е русокоска №9. Проверка на „Уикенд” установи, че повечето колеги на Врачански от театъра още не знаят за поредната му интимна тръпка. „Той не обича да издава личните си отношения. Виждали сме новото му гадже, но не ни я е представил официално”, заяви колега на 37-годишния актьор.

През пролетта Калин изкара кратка афера с тв водещата Мариана Векилска, която бе лудо влюбена в актьора и бе най-редовният посетител на представленията му. Ако за брюнетката бе любов, то за сексимвола бе просто задоволяване на сексуалните потребности и моментна изневяра към каузата на блондинките.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ