Кристина Патрашкова смени попрището си за пореден път! Този път тя…(СНИМКА)

Кристина Патрашкова

След като вестникарската работа й се стори недостатъчна и журналистката Кристина Патрашкова прие да стане постоянен коментатор в предаването „На кафе“ с Гала, сега реши да се пробва и като модел. Въпреки класическата си възраст, необичайната й визия явно й е спечелила интереса на голяма фирма за бижута.

За реклама на новата им линия Патрашкова засне фотосесия, като партньорът й предизвика истински интерес. На снимките тя е заедно с бял лебед, пише „Монитор“.

Птицата е дресирана и въпреки, че е била малко притеснена се е държала професионално на терен. Неин дресьор е Стоян Лазаров – човекът, който осигурява животни за всички големи холивудски продукции, които се снимат у нас.

Зад обектива пък е Любо Сергеев – българският фотограф получил най-голямо признание в чужбина, като през 2014 г. печели приза „Виктория“ – най-реномираната награда в света на това изкуство. Пред камерата му за сесия с животни е застава и Яна Маринова с любимите си коне.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ