От последните минути: Инфарктна ситуация с малко дете пред очите на шефа на полицията в…(СНИМКИ)

Линейка

Специализираните полицейски сили на Пловдив, които днес трябваше да неутрализират „опасни престъпници“ и да покажат професионални техники на самоотбрана, в момента са изправени пред истинско предизвикателство. Дете, дошло на демонстрациите на елитните командоси на Пловдив, си глътна езика и колабира пред погледа на всички присъстващи.

Пред изпадналата в шок майка на детенцето бащата пръв му изкара езика, съобщава „Трафик Нюз“. След като изплака, за съжаление, детето отново припадна и пак си глътна езика. Веднага се намесиха и спец силите, заедно с шефа на полицията в Пловдив – старши комисар Атанас Илко, инспектор Стойчо Яковски от КАТ и разтревожени граждани.

Преди минути на мястото дойде и линейка, която откара 4-годишния Павел в болница. Всички тук се молят и се надяват детенцето да се оправи.

Припомняме, на паркинга пред спортна зала „Чайка“ в момента по случай своя професионален празник – Архангеловден, елитните командоси на Пловдив изпълняват спецоперации на висока скорост.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ