Пловдивчанин отказа да си покаже документите на ченге и изригна: Аз съм американец, сега ти отрязах главата

полиция

Пиян пловдивчанин преспа в ареста и отнесе глоба след словесен екшън с полицаи. Комичната, и в същото време грозна случка се разиграла преди дни в парк зад магазин Гранд. Още от обяд пловдивчанин започнал да употребява алкохол на пейка на площад „Хан Аспарух” в центъра.

Вече солидно почерпен той започнал да вика и пее, както и да притеснява хората в района. В същото време патрулиращ екип забелязал случващото се, пише trafficnews.bg. Полицаите се опитали да усмирят пловдивчанина, като му направили забележка и го помолили да се прибира вкъщи.

Пийналият отказал да си тръгне и това наложило органите на реда да му поискат лична карта. Оказало се, че и това е мисия невъзможна. Мъжът се разбеснял и закрещял по един от полицаите: „Аз съм американец. Гледай си работата! Кой си ти? Няма да ти давам никакви документи! Ще ти отрежа главата!”.Чашата на търпение у униформените преляла. Те закопчали пловдивчанина и го отвели в районното, където преспал една нощ.

Вече трезвен на следващия ден, мъжът се изправил пред съда. Магистратите, след като изслушали свидетелите и запознавайки се с доказателствата по случая, установиха, че пловдивчанинът е виновен. Въпреки съжалението си, той получи глоба, а поради семейното му положение, чистото досие и имотното му състояние размера бе определен в минимума – 100 лева.Решението подлежи на обжалване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ