Димитър Рачков полудя, не е истина за какво хвърли 30 000 лева

Димитър Рачков, Мария Игнатова

Димитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната процедура около 30 000 лева. Суетният актьор обаче по никакъв начин не искал някой да узнае, че и той е станал подвластен на новата мода сред мъжете – да си присаждат коса, за да прикриват олесяващото си теме. Комикът се подмладил още преди 5 години в разгара на любовната си връзка с Мария Игнатова, твърдят източници от „кухнята“.

Всъщност в момента на Рачков дори не му се налага да се боядисва, както прави колегата му водещ от „Господари на ефира” Васил Василев-Зуека. Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който използва преди сценичните си изяви, твърдят стилисти. При свръх модерните процедури по присаждане на коса вече не е нужно да си вапцваш космите, когато остаряваш. Няколко години те растат в цвета, в който са присадени, пише седмичник.

Бургазлията използвал факта, че преди 5 години като водещ на „Като две капки вода” заедно със Зуека бяха обръснати в името на високия рейтинг на шоуто. Още тогава Митко вече започнал да оплешивява и това удряло по високото самочувствие на не особено високия комик. Затова малко след края на имитаторското предаване водещият си имплантирал косми на главата, като се доверил на чуждестранна клиника и на супер модерна и скъпа процедура, която дава мигновени резултати, без да се налага дълго чакане на ефекта. За да бъде запазено всичко в тайна популярният актьор пътувал до чужбина, тъй като знаел, че у нас няма как да не го разпознаят.

Дори близки приятели и колеги на водещия на „Господари на ефира” не заподозрял, че той е с фалшив перчем, тъй като се усетил рано и предприел навреме мерки да заличи белезите на времето върху лицето си.

Пет години по-късно баджанакът на Рачков – продуцентът Евтим Милошев си присади коса, като шашна всички с визията си, след като дълго време се носеше гологлав. А в светските среди подмятат, че актрисата и сценаристка Христина Апостолова се е уредила и двамата й мъже да бъдат с присадена коса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ