Наталия Гуркова захвърли траура! Вижте как сияе в Париж (Снимка)

Наталия Гуркова

Миската бе забелязана усмихната и щастлива в Париж, а от черните дрехи няма и помен. По-малко от месец след показния разстрел на съпруга си Георге Михалевич, моделката Наталия Гуркова захвърли траура, пише „Галерия“.

В края на миналия месец миската е била в Париж по работа заедно с пиара Наско Лазаров и модната шефка Ирина Папазова. Нищо от поведението или външния вид на Гуркова не издавало да скърби.

„Беше усмихната, наконтена, с красива блестяща рокля. Нямаше жалейка“, разказват очевидци, които я засекли на летището в Париж. Това личи и от снимката, заснета на 19 октомври – точно 25 дни след убийството на съпруга й.

Близки до Джордже също били възмутени от бързото възстановяване на миската. „Никакво състрадание… Не е минал и месец! Това наистина е много тъжно“, въздъхнаха роднини на сърбина.

Междувременно Гуркова прекрати и мълчанието си в медиите. Пред седмичник Мис България 1998 отрече съпругът й да е бил убит заради бизнеса му. По думите й Михалевич е станал случайна жертва на жестоката престъпност в Йоханесбург. „Той просто не е имал късмет, попаднал е в престрелка“, разказа Гуркова.

Джордже Михалевич бе разстрелян на 24 септември в град в близост до Йоханесбург. Килърите са били двама и са преследвали колата на сърбина с мотор „Кавазаки“.

Стреляли са право в Михалевич. Според основната версия на полицията убийството има връзка с бизнеса на Джордже с диаманти и платина. Макар приживе да твърдеше, че дейността му е чиста, медиите в Йоханесбург са на друго мнение.

Преди близо 3 години плъзна мълва, че бащата на Михалевич бил отвлечен и пребит. След инцидента съпругът на Гуркова я изпратил заедно с децата да живеят в България. Тогава миската отрече слуховете и заяви, че се е прибрала по други съображения. Ако е получавала заплахи, е логично да твърди, че убийството на Джордже е било случайност, разсъждават в подземните среди.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ