Започнаха ударите по протестиращите! Полицията атакува 26 от тях с…актове

7 Dni Bulgaria14.11.20184410
протест

Общо 26 собственици на автомобили ще бъдат санкционирани за нарушения по време на протестните действия в Сливен, съобщиха от ОД на МВР.

На 11 ноември по улиците на града премина протестно автошествие срещу високите цени на горивата и застраховките за автомобили. След 13 часа част от протестиращите са паркирали и изоставили автомобилите си по път II-53, в района на село Крушаре, в посока автомагистрала „Тракия“. С това те са блокирали движението в двете посоки.

След допълнителната намеса на полицията, автомобилите са били избутани от пътното платно и около 17 часа, движението е било възстановено. РУ-Сливен разполага със снимков материал и видеозапис, както на действията на протестиращите, така и на полицията, с цел да се избегнат спекулации.

Водачите на 26 автомобила, предизвикали затварянето на път II-53, ще бъдат издирени и спрямо тях ще бъдат взети съответните административно – наказателни мерки. Служителите на реда ще бъдат безкомпромисни към нарушителите на закона, към грубите нарушения на обществения ред и престъпленията по време на протестните действия, предупредиха от полицията


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ