Кеворк ги довърши: Циганското надигане е катастрофално, Цветанов ще свали Бойко от власт

Кеворк-Кеворкян

Легендарният журналист Кеворк Кеворкян пророкува в интервю за столична медия, че не политиците, а циганското надигане е катастрофално за страната.

„Обади се и бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев – трябвало да се действа с по-твърде ръка срещу протестите. На него не му минава и през ум, че с по-твърда ръка трябва да се действа срещу циганите, примерно. Иначе насилията в циганските гета ескалират. Властта свикна с издевателствата над полицаите – и предпочита да не мисли, какво ще се случи, когато циганите се надигнат. Циганското Надигане ще бъде катастрофално. Властта обаче е взидана само в днешния ден, нищо по-далеч от носа й не я интересува“, категоричен е Кеворк.

„Цветанов е неподражаем, той няма да миряса, докато не свали Бойко, защото езикът му е прекалено дълъг. След оставката на Симеонов казал, че тя ще успокои страната. Не се е сетил да каже, че оставката ще нахрани бедните, ще излекува болните, ще даде бъдеще на децата… Самият Живот Български се бунтува вече – не можеш да го нахраниш с оставки…“, завършва Кеворкян.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ