Гръмна огромен скандал: Златка Райкова насилена от знаков бизнесмен

Златка Райкова

Сегашният образ, който се опитва да ни втълпи Златка Райкова, няма нищо общо с миналото й и жалките опити да се измъкне от Пазарджик и да стане известна.

Представящата се за бизнес дама Райкова крие потресаващи подробности от миналото, които би трябвало да карат родителите й да се срамуват. Нейната слава тръгна от предаването „Островът на изкушението“, където Златка показа леко поведение и вулгарни сцени, писа „Шоу“.

Тези дни из социалните мрежи се завъртя клип от въпросното предаване, на което Андрей Едрев насилва Златка. Бизнесменът, който от години живее на о-в Бали, съблича насилствено русата фурия пред погледите на всички участници. „Това си е изнасилване“, възроптаха зрители на скандалното видео.

Златка участваше във формата през 2008 година, след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“. Цицорестата пазарджиклийка замина с още 10 изкусителки на другия край на света, като целта на девойките бе да прелъстят няколко необвързани мъже. Тогава единствено Златка успя да изпълни мисията перфектно.

Първите дни тя спретна незабравимо еротично денс шоу за господата, които плакнеха очи и се мъчиха да устоят на гледката.

Само по прозрачен сутиен и прашки тя се кълчеше пред възбудените мъже, дупеше се и им сядаше в скута. На един от тях позволи да опипа голия й задник. В кулминацията на риалитито двамата се усамотиха в луксозна спалня и ситуацията загрубя. Поставените в стаята микрофони предаваха на тв зрителите стенания, каквито няма дори в германските порнофилми.

Диалозите помежду им също караха зрителите да онемеят. „Моля те да не ми говориш така пред хората. Ела настрани и питай: Ще ми направиш ли една свирка?“, казваше Златуна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ