Ново 5 след срещата при Бойко: Оставка на Валери Симеонов НЯМА!

валери симеонов

10 минути преди края на работното време на деловодството на Народното събрание не е депозирано проекторешение на МС за структурни и персонални промени на правителството „Борисов“ 3. Това предаде БГНЕС.

След 8 часа обсъждане в МС от малката коалиция мълчат. Заседанието на Обединените патриоти или т. нар. малка коалиция е приключило, по неофициална информация.

До този момент решението на коалиционните партньори е обвито в мълчание и неяснота.

Единствено Волен Сидеров, който излезе пръв от сградата на Министерския съвет, където се проведе първо среща с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, а след това среща на лидерите на Обединени патриоти, бе пресрещнат от чакащи на студа журналисти и заяви, че премиерът ще определи дали ще има и кой ще е вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. „Аз съм просто депутат“, извини се Сидеров.

В отсъствието на Сидеров другите двама лидери Красимир Каракачанов и Валери Симонов най-вероятно не са стигнали до съгласие и единна позиция по оставката на Симеонов като вицепремиер и такава все още официално внесена в деловодството няма!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ