Е такова чудо не е имало: Подпукаха Радев и жена му от парламентарната трибуна

Румен Радев, Десислава Радева

Откакто приключиха президентските избори, президентската двойка се движи само в насрещното движение.

Това каза от трибуната на Народното събрание председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите по президентското вето на Закона за корпоративното подоходно облагане. „Трябва да говорим по-аргументирано, а не да влизаме в исторически факти от президентските избори“, добави още той.

Веднага след него думата взе депутата от БСП Иван Иванов, който заяви, че „цялото управляващо мнозинство се движи в насрещното движение и то срещу своите граждани. Предвижданите промени в Закона за корпоративното подоходно облагане са необмислени и ненавременни. За това говори реакцията на българските граждани, които мигновено излязоха на улицата и адекватната реакция на президентската институция, която съвсем мотивирано ви върна като първокласници“, каза още Иванов.

Народните представители решиха също така да удължат работния си ден до приемане и гласуване на президентското вето. Предложението бе направено от депутата от ГЕРБ Станислав Иванов и бе подкрепено с 97 гласа „за“, „против“ бяха 4 народни представители, а „въздържал се“ гласуваха двама.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ