Шок за Моника Валериева, разкри ужасяващо деяние на истински изверг (Кадри за възрастни)

Моника3

Моника Валериева е шокирана от нещо наистина ужасяващо, което е сторил столичанин на име Петър Шуманов. По думите й той е убил кучето си по чудовищен начин, изхвърлил го е от балкона си, слязъл е при него и се е изпикал отгоре му.

Плеймейтката иска да разпространи лицето на изверга и да така да сигнализира на компетентните органи.

Публикуваме написаното от Валериева без редакторска намеса:

“МОЛЯ, ХОРА С ЛАБИЛНА ПСИХИКА ДА НЕ ОТВАРЯТ ТОЗИ ПОСТ.БЕШЕ МИ ИЗПРАТЕН И НЯМАШЕ КАК ДА ОТКАЖА.НО ДОРИ НА МЕН МИ ПОВЛИЯ СУПЕР ЗЛЕ.РАЗСТРОИ МЕ.МОЛЯ ВИ ,АКО МИ ИЗПРАЩАТЕ СЛУЧАИ ,НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ТАКИВА СНИМКИ ЗАЩОТО,ПСИХИКАТА МИ Е ЛАБИЛНА СПРЯМО,ДЕЦА,ЖИВОТНИ И Т.Н ТАКА ТОВА Е ИСТОРИЯТА ,ИЗПРАТЕНА ОТ ЖЕНАТА; СОФИЯ , УЛ.”ОРЕХОВА ГОРА ” 6 !! ТОЗИ ( Петър Шуманов ) ПСИХОПАТ Е УБИЛ СНОЩИ КУЧЕНЦЕТО СИ ПО ЧУДОВИЩЕН НАЧИН , ХВЪРЛИЛ ГО Е ОТ БАЛКОНА , СЛЕЗНАЛ Е ДОЛУ , ДОУБИЛ ГО Е И СЕ Е ИЗПИКАЛ ОТГОРЕ МУ ! ИМАЛО Е ШАНС МИЛОТО ДА БЪДЕ СПАСЕНО , ПРЕДНИЯТ ДЕН ГО Е ИЗХВЪРЛИЛ В ЮЖНИЯ ПАРК , НО СА РАЗБРАЛИ , ЧЕ Е НЕГОВО И СА МУ ГО ВЪРНАЛИ ???? БИЛ ПСИХИЧНО БОЛЕН , НО НИКОЙ НЕ Е ЗНАЕЛ ! НО БЛИЗКИТЕ МУ ТРЯБВА ДА СА ЗНАЕЛИ И НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ДОПУСКАТ , ДА ИМА КУЧЕ ! У НАС ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ПОПАДАТ В ПСИХИСТРИЯ НАЙ- ЧЕСТО СЛЕД ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! УБИЙСТВОТО НА КУЧЕ , ДОРИ НЯМА ДА ГО ОТЧЕТАТ, КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОЗИ , КАТО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДРУГИ ЩЕ ЧАКАМЕ ДА УБИЕ ЧОВЕК , ЧЕ ДА БЪДЕ ПРИБРАН И ЛЕКУВАН ! ТА БЪДЕТЕ ПОНЕ ВНИМАТЕЛНИ , КОИТО СТЕ ТАМ НАБЛИЗО , ЧЕ ОКОЛО ВАС ЖИВЕЕ УБИЕЦ ПСИХОПАТ !! Идеята е този човек да не си купи пак кученце или котенце,идеята е като има диагноза да го вкарат в лечебно заведение,идеята е полицията да го арестува дори с цел да го стресира ,идеята е да се надигнем и да направим нещо за да не смеят тези изроди да се гаврят с животинките дори да искат.Аз лично ако съм мъж и съм му съсед ще го смажа от бой! Не правя подбуди,но за Бога,как живеете до този човек и не правите нищо по въпроса,ами те с животни почват ако не ви пука за тях.Ако утре откачи и излети детето Ви през прозореца,слезе долу до убие го и се изпикае върху него?Защото кученцето какво може да е направило,да е искало да играе,да е искало да яде ,да е лаело,да се е изпишкало?А едно човешко същество представете си какво може да направи и да провокира този урод.Живейте си спокойно,мили мъже до вашият съсед!Нека децата ви гледат летящи кучета през прозорците и децата да ви израстват с травми или психипати ,или вземете се обадете и направете петиция ,протест,нещо,че тази болна,извратена и безкрупулно психика да бъде затворена! В Америка този ще е в затвора !!!!!! И никой министър няма,да кълчи китки ,защо някое дете е убито,защото не са обърнали внимание ,че преди това е показана преднамерена жестокост и психопатия ! Или просто чакате 90-те години ,някой като мен с познати,да платят някой лев да го потрошат,това ли очаквате още 2018-та мили мъже ???”


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ