Трагедия в понеделник! Ужасната смърт на 15-годишна шампионка ни потопи в сълзи

Свещ

Спортът в Русия беше потресен от нова смърт на млад талант. 15-годишната шампионка на страната по панкратион (древен олимпийски боен спорт) Ирина Рибникова почина по ужасен начин в Иркутск.

Трагедията се е случила в дома на спортистката. Момичето влязло в банята, за да си вземе вана. За нещастие носела със себе си мобилен телефон, който бил включен за зареждане в електрическата мрежа.

Апаратът в един момент докоснал водата, а Ирина Рибникова е получила токов удар. Според предварителния медицински доклад това е довело до летален изход.

Според информациите, младата спортистка е била от заможно семейство, което я поддържало във всичките й състезания и мачове.

Както е известно, преди дни в Москва беше открито тялото на 18-годишния футболист на местния Локомотив Алексей Ломакин. След това 17-годишният хандбалист Герман Тихонов скочи от висок етаж на рождения си ден.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ