„Летяща“ баничарка предизвика брутална катастрофа в столицата (Снимки)

101

Невиждана катастрофа е направил фирмена баничарка в София. Инцидентът е станал на ул. Атанас Дуков, близо до болница „Токуда“. Превозното средство буквално е полетяло междулентовото ограничение и е „кацнало“ върху него.

Снимки от каскадата се разпространяват в социалните мрежи, като в коментарите пише, че вероятно причината за инцидента е мокра пътна настилка.

Един от коментиращите пък се е озовал точно срещу баничарката, когато е летял към него. Ето какво пише той:

Tsvetomir Valeriev Tonchev: Майтапа настрана точно бях от другата страна и летеше към мен добре че го спряха бетонените стени и не се удари по странично че си идваше в моята кола тъпака …

Ivan M.: Andreev Изпуснал е управлението ли,че се е качил там ? Как се озова отгоре ?

Tsvetomir Valeriev Tonchev: Ivan M. Andreev ами на втората снимка се вижда от бетонените стени първият удар според мен нещо или наби спирачки не видях само изведнъж видях как буквално лети в мен аз бях лява лента шото за на токуда паркинга има колона и набих спирачки и в дясно дадох но радващото е че го спряха стените … според мен са няколко причини висока скорост без добри гуми и на мокрото така става обикновенно

Ivan M.: Andreev Tsvetomir Valeriev Tonchev да ясно,Благодаря !



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ