Красавица от „София ден и нощ“ разкри за шокиращ инцидент в столичен мол (Снимка)

56

Шокиращ инцидент е станал днес в мол „Парадайс“. За това сигнализира бившата участничка в „София ден и нощ“ и звезда от сериала Михаела Павлова, която играеше ролята на Рая.

Днес тя е станала свидетел на липсата на съпричастност у хората и не само. Оказва се, че в търговския център няма дежурен лекар, който да помогне при инцидент.

В страницата на мола Павлова е описала подробно създалата се ситуация и е добавила снимка относно случилото се. Ето какво написа Михаела в социалната мрежа:

Ситуацията днес в мол Парадайс. Възрастна жена пада по средата на етаж, пълен с хора, които продължават да си хапват сладко-сладко и разбира се.. гледат. След 3 позвънявания на мол мениджъра, дежурния и информация, освен че никой нищо не направи, ние разбираме, че в мола няма дежурен лекар, който да се притече на помощ ако нещо се случи. Чакахме Бърза помощ 30минути, и няма да коментирам колко неадекватно се държаха те…. Надявам се дамата да е добре и никога повече да не и се налага да разчита, че на едно такова уж сигурно място пълно с хора, ще намери помощ. Надявай се и вие….


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ