Мистерия: Началникът на КАТ Казанлък изчезна, 3-те му телефона изключени, обявиха го за издирване

полиция

Началникът на КАТ в Казанлък Тодор Николов е обявен за издирване, това потвърди пред „24 часа“ днес директорът на ОДМВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. Това е станало по сигнал на сестра му, подаден към 21 часа в сряда. Заедно с Николов полицията издирва и личния му автомобил, марка „Мерцедес“.

Николов е на 44 години, разведен е и живеел със сестра си в една къща. Тя разговаряла с него за последно около 16 часа в сряда, но след като не се прибрал вечерта у дома си и не отговарял на мобилния си телефон, жената алармирала колегите му. Мъжът имал три мобилни телефона с различни номера, но и трите били изключени. В четвъртък не се явил на работа.

Пак в сряда служители на Вътрешна сигурност на МВР са задържали служител от КАТ в Казанлък във връзка с работата му, но старши комисар Хаджиев бе категоричен, че не вижда връзка между задържането и изчезването на Тодор Николов. Мъжът е постъпил на работа в системата на МВР като инспектор от КАТ през 2006 г., ръководи пътната полиция в Казанлък от близо 3 години. Поне засега нямало информация за нещо нередно край него във връзка с работата му.

Според процедурата в подобни случаи, в първите 3 дни от издирването на изчезнали те се обявяват за местно издирване, след това то става национално.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ