Скандал: Деси Банова заряза Плевнелиев и бебето и хукна да купонясва (Снимки)

Росен Плевнелиев Деси Банова

Съпругата на президента Росен Плевнелиев заряза бебето им. Красивата синоптичка на Нова телевизия, която роди през септември, реши да се отдаде на пиене, танци и луд купон.

Това стана ясно в предаването „На кафе“, където показаха видео кадри от вчерашния банкет на телевизията.

„Това е един страхотен повод да се видиш колегите в друга светлина. Дамите сияят. Всичко е много хубаво“, каза с широка усмивка Банова, която бе заложила на сексапилна червена рокля.

„От сутринта се подгрявахме с чат във вайбър“, продължи синоптичката, която от както се сгаджоса с Плевнелиев не се показва на екрана.

„Обожавам да танцувам. Шегувах се с Ники Дойнов, че буквално всяка година имаме традиция да откриваме дансинга. Мисля и тази година да е така, ако вече не са ни изпреварили“, похвали се Деси.

Тя заяви още, че не се притеснява да се отпусне и да се забавлява, че дори, ако трябва да се изложи на фирмените партита: „Аз не се притеснявам. Не ми трябва много. Трябва ми хубава музика. Не се притеснявам да се отпусна“.

Как е протекла нощта за Банова и колегите й не става ясно. В сутрешния блок на телевизията обаче водещите Виктор Николаев, Аделина Радева, Богомил Грозев и Николай Василковски казаха, че се молят да не се появят снимки от купона, че ще има много компромати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ