Цвета Караянчева разкри за какво се харчи бюджетният излишък

Цвета караянчева

Решение на правителството е да се харчи бюджетният излишък и мисля, че средствата се харчат за реални обекти и за неща, които да се свършат. Това обяви пред журналисти в Пловдив председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Виждате, че днес се открива един от участъците на АМ „Струма”. Там, където има път, има и живот”, добави Караянчева. Според нея, когато има добри пътища и магистрала, има и много инвеститори, които се интересуват от съответния регион.

„По този начин ще направим възможно България да стане една привлекателна дестинация за инвеститорите”, отбеляза председателят на Народното събрание. По думите ѝ е видно, че безработицата у нас намалява, икономическият ръст се увеличава и това ще подобри живота на българските граждани.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи голямата награда в категорията „Археолог на годината“ на официална церемония по обявяване на Годишните награди „Чудесата на България“ в Малката базилика в Пловдив. Наградата получи Бони Петрунова за златното съкровище, открито на нос Калиакра. В церемонията участваха народни представители и представители на изпълнителната и местната власт.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ