Скандалната моделка Кристин Каменова захвърли всички дрехи навръх Бъдни вечер (Снимки за възрастни)

корица

Скандалната моделка Кристин Каменова отново разтърси социалните мрежи навръх Коледа. Блондинката публикува празничната си фотосесия, на която позира по бельо и коледни чорапки.

По традиция Кристин е забравила сутиена си в гардероба, а огромните си гърди, с които стана изключително популярна, е прикрила с ръцете си. Въпреки че снимката е публикувана навръх Бъдни вечер, тя се радва на множество позитивни коментари и призиви моделката да не крие прелестите си с ръце.

Това е една от последните фотосесии на Каменова с тези гърди. Очаква се в първите седмици на 2019 тя да се подложи отново на операция, за да смени бюста си с още по-голям.

Припомняме, че блондинката нашумя покрай участието си в уеб риалитито „Сладки свалки“. Малко след това взриви медиите с новината, че е изтеглила кредит, за да си сложи силиконови гърди и да замине за Дубай, където се залюби с богаташ, който погаси заема й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ