Теди Кацарова претърпя инцидент в Испания (Снимки)

1546448097_tedi1

Новата година при Теди Кацарова настъпи с час закъснение, в сравнение за всички нас в България. Това се случи, защото певицата бе ангажирана да пее в два клуба в Марбея, Испания, с която имаме час разлика.

Теди толкова впечатлила с гласовите си данни, че в самата новогодишна нощ си уредила още едно участие. Поканили я да пее на частно парти, което продължило до 11 часа на 1 януари. На финала щерката на Силвия Кацарова останала без сили и глас, след като държала микрофона повече от 12 часа.

Не само силите предали талантливата звезда, но и високият ток на ботушите й също преценил, че му е време за почивка. Насред последното й участие се счучил неприятният инцидент с тока, но тя успяла да се задържи на краката без сериозни поражения за глезена си.

На частното парти бил и Оскар Ортега, който е треньор на футболния отбор „Атлетико Мадрид“. Певицата се запознала с него, но не предполагала кой всъщност е той. „Аз нали съм заспала певица и съм извън футболите“, смее се Теди.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ