Мустака и Дебелия са наръганите на пешеходна пътека в София

655-402-peshehodna-pyteka

Жоро Мустака и Андрей Дебелия са двамата криминално проявени, които берат душа в момента в столичната “Окръжна болница”, твърди “Блиц”.

На 3 януари вечерта в квартал “Дианабад”, на кръстовището на булевардите „Никола Габровски“ и „Г. М. Димитров“, мъжете се скарали с пресичащ на пешеходна пътека мъж, който ги наръгал с нож. По данни на полицията скандалът възникнал заради отнето предимство.

Според “Блиц” и на двамата ранени им е преливана кръв, но все още са в критично състояние. Жоро Мустака е известна фигура в криминалните среди. Той е лежал в затвора за трафик на бежанци и склоняване към проституция.

Аверът му Андрей Дебелия също е бил зад решетките, но заради притежание и разпространение на наркотици. Той се изявява като бизнесмен и е бивш управител на култовото заведение “Дървеното” в ж.к. “Сухата река”, в близост до стадион “Георги Аспарухов”.

Полицията все още издирва пешеходецът, който е наръгал двамата мъже. Разследващите работят и по версия, че кървавият екшън не е станал случайно, а е уреждане на сметки.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ