Кака Лара разчуства мрежата с емоционална изповед за инсулта на баща си: На 19-ия ден се върна на сцената, а зад кулисите аз се молех на Господ!

Заснемане

На прага на 2019 г. съдбата поднесе сериозно изпитание пред известната телевизонна водеща и актриса Лара Златарева-Кака Лара и нейното семейството. В началото на декември баща й, актьорът Иван Златарев, получи инсулт. Но добрата новина е, че по-малко от месец по-късно той отново радва публиката от сцената.

Как баща и дъщеря преминаха през този труден етап, неминуемо придружен със скрити сълзи?

„На 30 ноември баща ми имаше премиера в „Сфумато“, инсултът дойде на 8 декември. По лошия начин си учим уроците, донякъде виновни сме си сами поради вечното напрежение, отрицание, забързаност… Тази динамика не се отразява добре на организма. А баща ми винаги е бил деен човек. Представяте ли си – докато екип от лекари се бори за живота ти, той упортвал да си тръгва, защото има представление в „Сфумато“.

Все още няма месец от инсулта… На мои познати след инсулт им трябваше една година, за да направят своята първа крачка и да кажат първата си дума. А баща ми на 19-ия ден игра представление. Стоях зад кулисите и се прекръстих Господ да го пази“, сподели пред камерата на колегите от ПИК TV Кака Лара.


One comment

  • Ваня Вълчева - Илиева

    06.01.2019 at 12:55

    1.Дали ще има някаква възможност да спреш да хленчиш? 2. На всички ни е ясно, че нямаш пари. 3. Никой не те търси като ТВ звезда. 4. Оправяй се сама…и т.н.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ