Татяна Лолова проговори за първи път след като загуби най-важния за нея човек

1546175860_2

Актрисата Татяна Лолова, която наскоро загуби своя спътник в живота – Светослав Светославов -Славето, след тежко и продължително боледуване, се чувства окрилена от безкрайната любов, която получава от своите почитатели.Именно те я държат на крака, както и семейството й, което я боготвори и има за идеал в живота.

Това я прави душевно богата. Признава обаче, че парите са важна част от живота на всеки един човек. „Без пари не може – нито младост, нито красота, нито настроение. Човек трябва да си поддържа фасона, а това струва средства. Парите са свобода, но ги няма тук”, признава тя.

Големи суми се плащат на актьорите, които участват в чуждестранни продукции. Татяна не е от артистите, които получават покани за такива филми. „Играла съм само няколко пъти и съм останала с приятно чувство. Чувала съм за Фрийман, че с него не може да се контактува. Той може би все още мисли, че ние сме с рога, копита и бодли. И затова предпочита да няма вземане – даване с български актьори”, разсъждава Лолова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ