Цвета Караянчева отново на крака, шефката на парламента обяви край на болежките

Заснемане

Шефката на парламента Цвета Караянчева направи сърцераздирателно обръщение към феновете си във фейсбук. Острието на ГЕРБ разкри, че вече е здрава и се надява да остави в миналото всички болежки.

„Скъпи приятели,

Безкрайно благодаря на всички, които ми писаха по празниците, за да ме подкрепят и да ми пожелаят бързо оздравяване. Стоплихте ми сърцето в момент, когато ми беше криво, недобре, и – искрено казано – малко ме беше страх. Добрата воля, добрите мисли, добрите думи помагат наистина. Животът е твърде кратък, за да ги пестим.

Вече отново съм на линия. И гледам бързо да вляза отново във форма, защото ни очакват и предизвикателства, и победи, и съмнения, и проблеми, и радости – с две думи, живот. Бъдете здрави“, пожела Караянчева.

Припомняме, че заболяване възпрепятства участието на Караянчева в празничното богослужение за Богоявление в Кърджали на 6 януари. Тя не съобщи от какво естество е болестта й, но според нейни колеги става дума за продължително вирусно заболяване. Явно след повече почивка, тя е успяла да пребори грипа за старта на новия сезон и откри парламентарния сезон в отлично настроение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ