Освирепялият циганин от Войводиново, който сипеше страшни заплахи срещу българите, го загази яко

1547215989-sistemen-bufer-1

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира по публикации в електронни медии и разпространен към тях видеоклип с изказване на мъж, който сочи, че живее в чужбина, и прави изявление, съдържащо подбуждане към омраза и насилие във връзка с инцидент в с. Войводиново, обл. Пловдив.

Проверката е възложена по повод на установяване на данни за извършени престъпления по чл. 162, ал 1 от Наказателния кодекс – за подбуждане към насилие и омраза, основани на етническа принадлежност, и по чл. 320а от Наказателния кодекс – за закана с извършване на престъпление – палеж, както и по чл. 325 ал.2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс – за хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Изказването е разпространено в медиите на 10 януари 2019 г.

Проверката е възложена на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР-Пловдив и ще приключи в законния срок.

3 comments

 • Валентин Александров

  11.01.2019 at 21:37

  смешници,я погледнете във всички сайтове се сипят обиди и закани към циганите от необразовани българи,които със зор изписват името си без грешки! Защо не се самосезират корумпираните прокурори и съдии?

  Reply

 • Съвестна гражданка

  12.01.2019 at 1:35

  Умния човек не напада . Защо не са звъннали на полицията и да приберат командоса ако е бил виновен . Не е начина да се пребивате и заканвате. Ти в момента осъзнаваш ли , че с този видео клип ще бъдеш подведен под отговорност и силно вероятно да те екстрадират от Германия и да бъдеш осъден по бързата процедура. Запомни едно с бой несе решават нещата , умния човек с говорене ги решава.

  Reply

 • Реалист

  12.01.2019 at 11:41

  Имаме си една приказка – ЧОВЕК КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ – НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ! Та и този „герой“ така… Някои хора не могат или не искат да разберат, че в държавата ни има закони – добри или лоши, но ЗАКОНИ!!! Всеки е длъжен да се съобразява с тях, защото иначе ще стане анархия! И тук въобще не става въпрос за етносите, а до отделни личности, които си мислят, че са „недосегаеми“!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ