Белезници за Тотев!? Слави Трифонов има документи: От кулата в Пловдив някой е откраднал 1 500 000 лева!

7 Dni Bulgaria14.01.201914520
иван тотев

Ако има нещо сигурно от годината на Пловдив като културна столица, то това е, че след края й кметът Иван Тотев отново ще бъде разследван от Прокуратурата.

Поредният сигнал подаде Слави Трифонов, който  написа възмутен пост във фейсбук за „вавилонската кула“ в Пловдив.

Той съобщи, че е наемал същата тази сцена от същата фирма с всички екстри и за всичко е платил само 681 000 лв., докато общината в Пловдив е дала за същите плоскости, макар и вертикално поставени, 2 млн. лв.

„Аз тази сцена я познавам, написа Слави. Аз съм я наемал, когато правихме концерт на стадион “Васил Левски”. Правихме го на същата тази сцена. Верно, беше построена хоризонтално, но това са плоскости, които могат да бъдат наредени нагоре или настрани. Затова се изненадах, когато в БТВ Новините съобщиха, че сцената за откриването струва 2 милиона лева. 2 милиона лева. А аз наех същата тази сцена, от същата немска фирма и тя, заедно с осветлението, видеостените, озвучаването и електрогенераторите, струваше 681 хиляди лева. Същата сцена, от същите хора, аз я взех за 681 хиляди лева. А държавните чиновници са дали 2 милиона. Искате ли да се сетите къде е отишла разликата от близо милион и половина лева? И за доказателство аз веднага мога да извадя фактурите, с които платих същата тази сцена, от същата тази немска фирма. Искам и европейските културни общинари от Пловдив да извадят фактурите и да покажат за какво точно са платили 2 милиона наши пари“, завършва шоуменът.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ