Валери Симеонов: Псевдоеколозите избързват с еуфорията си

валери симеонов, мариана николова

„Псевдоприродозащитниците избързват с радостта си от съдебното решение, което обрича Банско на вечни опашки пред единствения лифт. Аз ще инициирам промени в законодателството, които ще дадат възможност за развитие на зимния туризъм в планините. Туризмът е най бързият начин за вдигане на доходите.

Не е нормално в България да има над 30 % защитени територии, докато в европейските държави те са 10-12%.. Отново ще вкарам за гласуване в Народното събрание промените в закона в горите. Поради честите смени на правителства и недостатъчната твърдост на управляващите, зелените са се възползвали и на практика те са писали закона за горите. Там се изискват промяна на предназначението на горските територии, което им дава възможност да бавят проектите с 10, 15 години.

Еуфорията им е доста прибързана“. Това заяви пред БНТ Валери Симеонов на въпрос ,какво ще се случи след съдебното решение за Пирин.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ