Лияна пак изоставена от богат любовник

44890e3579e9a8f0ed16a35b8eb6aa0d

В поп фолк средите се говори, че младото гадже на певицата Лияна я е зарязало. Изпълнителката обаче решила вместо да тъжи да се върне към пеенето, както прави при всяка раздяла.

Лияна на няколко пъти прекратява кариерата си при появата на нов мъж в живота ѝ, а след като я напусне – дава рестарт на професионалната си кариера на певица.

Няколко години въртя любов с известния като Цецо Харема бизнесмен. Нейни приближени издадоха, че дори се е стигнало до годеж и планове за сватба. Дали е била притисната от него да спре да пее, или пък е решила, че банковата сметка на човека до нея е достатъчно тлъста, че да не ѝ се налага да работи нощно време, не е сигурно.

Братовчедката на Константин обаче за пореден път ще направи опит да се върне на музикалната сцена. През последните седмици чалга певицата снима клип на нова песен. Заедно с тази новина тръгна и слуха, че вече не е с Цветан.

„Почне ли Лияна да пее, значи няма мъж до себе си“, шушукат нейни колежки на новината, че отново ще им бъде конкуренция. „Давам ѝ два-три проекта, докато не омотае следващия, който да я издържа. Лилето е мързелива, никога не е била от работещите повици. Гледала е мекото“, коментира пред репортер на show.blitz.bg запозната с една от ретро звездите на чалгата.

Времето тепърва ще покаже дали отношенията на звездата с бизнесмена Цветан са приключили напълно или е някаква временна криза. Времето за размисъл Лияна ще оползотвори в създаването на нови проекти, с които се надява да се върне на чалга сцената.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ