Той е наясно с парите на Левски и предупреди новите какво ще е фатално за клуба в Европа

павел колев, наско сираков

Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков заяви, че ще бъде пагубно, ако “сините” не успеят да вземат лиценз. Той говори пред БНР и за работата на Павел Колев в клуба.

“Едва ли ситуацията в Левски може да се нарече притеснителна. Мисля, че първите действия на новия изпълнителен директор вървят в правилната посока. За момента, докато се изяснят нещата относно това дали ще има смяна на собствеността и до каква степен ще бъде тя, трябва да се взимат някакви решения, за да не се спират процесите в клуба. вярвам, че Левски ще се запази. Вървят процеси на смяна на собствеността. Това за мен за предизвикването на тези бързи рокади. Затова е нормално да се даде и поле за изява на нови хора, които да влязат в клуба. Павел Колев има достатъчно теоретическа подготовка, а в последните години и практическа, за да работи успешно в Левски”, сподели Баждеков.

“При положение, че има колебание у един треньор да се концентрира на 100 процента върху работата си, смяната може да се определи като удачна. Това дали е водил или не разговори за нова работа, вкара напрежение в спортно-техническото направление. Славиша Стоянович не бе категоричен дали остава, или ще си тръгне. Затова и идването на Георги Дерменджиев е навреме. Мисля, че и самата смяна стана доста цивилизована. Така и новият треньор ще може още по-бързо да се запознае с обстановката в клуба. Последните години и по мое време имаше моменти, в които бе трудно взимането на лиценз за участие в Европа. За мен това е основната и първа задача, която трябва да се реши. Сега смятам, че в Левски имат достатъчно време да спазят всички срокове. Ако това нещо не се случи, ще бъде много лошо и пагубно за клуба”, добави още Баждеков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ