Данчо Лазаров подаде коричка на Майтей Казийски: Умно момче си, ще се върнеш

матей казийски

Международната федерация по волейбол е приела българската офертата за домакинство на олимпийската квалификация при мъжете, съобщи  президентът на Българска федерация по волейбол Данчо Лазаров.

Крайният срок за заявки, тъй като това е търг, е 31 януари, като дотогава нищо не може да се каже със сигурност, защото все пак може да има елемент на изненада. Лазаров заяви, че бразилците официално са отказали домакинство, но все пак трябва да се изчака 31 януари.

Родната федерация е предложила два града за домакинството – Варна и Русе, като кой от тях ще бъде избран ще стане ясно на по-късен етап когато ще бъде направена преценка.

Относно работата на новия селекционер на националите Силвано Пранди, шефът на БФВ заяви, че по негово лично желание договорът му е до края на втората олимпийска квалификация.

„Много се надявам Силвано Пранди да обедини тима ни. Всички волейболисти, които по някаква причина не са играли за националния отбор да бъдат в състава.“, заяви още Данчо Лазаров.

Според президентът на БФВ шансове да се върне Матей Казийски в отбора има, но в никакъв случай не иска да провокира каквото и да било. „Матей е умно момче, надявам се да вземе правилното решение“, допълни още Данчо Лазаров.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ