Над 60% от билетите за тенис-гордостта на Бойко „София Оупън“ висят непродадени, хората си искат Григор!

григор димитров 2

„Арена Армец“ няма да се напълни за нито един от дните на тенис-турнира „София Оупън“, показват данните за продадените билети в „Ивентим“. Особено трагично е положението за първите 3-4 дни, към които интересът е доста мижав.

Въпреки похарчените огромни държавни пари за хонорари на топ-звезди като Стефанос Циципас и Карен Хачанов, въпреки ангажирането на български и световни гърли за посланици, въпреки масираното платено присъствие в социалните мрежи, интересът към „София Оупън“ не надскача тенис-средите.

Това ще е голям удар и по властта, която много се гордееше с привличането на този турнир в столицата. Неслучайно Бойко Борисов си развали една от почивните съботи, за да се срещне с директора на турнира Новак Джокович, който му обеща най-грандиозния турнир досега.

Миналогодишното издание се радваше на сериозен зрителски интерес, защото до последно се знаеше, че ще участва Григор Димитров и хората бързо изкупиха билетите. Отливът на интерес сега означава само едно: Българите си искат Гришо в София! И не ги интересува това, че федерацията не може да се разбере с него.

ОЩЕ ПОВЧЕ, ЧЕ ГРИШО ДО ВЧЕРА БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ! А МОЖЕ БИ ОЩЕ Е!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ