Тежка глупост на София Оупън! Замъкнаха звездите на турнира при издирван от Интерпол!

7 Dni Bulgaria05.02.201943460
срам

Организаторите на София Оупън отално фалираха като такива! Единственото, което още могат да направят, е да върнат 500-те хиляди лева на държавата и повече да не се занимават с това.

„Арена Армеец“ трети ден е празна, напук на многохилядните хонорари на чуждите звезди, които уж щяха да вдигнат нивото на надпреварата според думите на сръбския Остап Бендер, по-известен като Чичото на Джокович.

Вместо пък да използват все пак пристигналите звезди за нещо друго, те ги изкараха в студа да тропат хоро на празния паркинг на „Арена Армеец“!

И, ако това си е чиста проба некадърност, то вчерашното деяние на организаторите, вече е нещо друго. Да замъкнеш звезди като Хачанов, Монфис, Медведев и останалите в чалгаджийницата в хотела на издирвания от Интерпол Ветко Арабаджиев, си е чиста проба глупост! И да харчищш там държавни пари!?!?

Неслучайно нито една от присъствалите звезди не е споделила снимка от събитието. Ами, че те бяха качени като маймуни, които да бъдат разгледани от доволно премяскващи снобари край масите, отрупани с уиски и деликатеси. Пак платени с държавни пари.

Жалко, че глупостта не може да лети! Тогава София Оупън наистина щеше да се изстреля в космоса…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ