ЧСИ взел бизнеса на бившия шеф на БИАД

1549300520-biad3

Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше култовия клуб ‘“БИАД“, почина мистериозно навръх рождения си на 3 февруари.

Според слухове, които вървят в столичните бизнес среди месеци преди смъртта си, шефът на БИАД е преживял сериозна атака към заведението и го е изгубил. Нервите и стреса, на които бил подложен изострили до фаталност негов друг сериозен здравословен проблем свързан с черния му дроб. Комбинацията се оказала смъртоносна и той издъхна преди два дни, пише „Хотарена“.

Асоциацията на архитектите, която е собственик на сградата на столичната улица „Гурко“ където се помещава БИАД започнали атака срещу него. Причината- стари дългове за наем, като и предоговаряне на наема. По новите условия Димитър Иванов трябвало да плати милиони, за да продължи да стопанисва клуба.

Собствениците, заедно с частен съдебен изпълнител дават под наем помещението на бизнесмени от Силистра. Този акт прецаканият Иванов приел тежко и не могъл да преживее.

Според близки на бизнесмена той е имал известни проблеми с черния дроб, но не говорил за това. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за специалист по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира ситуацията и вметнал само, че има раздразнение и нищо повече.

Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица бизнесмени и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно сбогом с него. Негови приближени разказват за него, че е истински бохем, сърцат човек, който и на мравката прави път.

Димитър Иванов бе удостоен с награда за „Знаменитост на годината 2018“ в категория бизнес за иновативния си подход и придобиване на нов облик на нощния живот в София.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ