Кубрат Пулев е бесен на Андреа (Снимки)

00753038

Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев, пише в. „България днес“.

Певицата от ден на ден става все по-предизвикателна и все по-гола. Тя не спира да залива социалните мрежи с разкрепостени снимки, на които не оставя много на въображението на феновете си.

От известно време Теодора, както е истинското й име, гъзарее на почивка в Тайланд. Тя се показва в изключително изрязани бански. На един от последните й фотоси е вирнала дупе в басейн, а на друг – показва напращял бюст с прозиращи зърна.

Вижте тази публикация в Instagram.

🏝

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Всичко това никак не се харесва на Кобрата, с когото са заедно от дълги години. Боксьорът вече предупреди веднъж половинката си да спре с подобни еротични публикации. Той смятал, че с годините Андреа ще се вразуми, но става точно обратното.

„Карали сме се, ултиматуми съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези снимки! Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Андреа е певица, много е талантлива. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи, евтини снимки“, заяви преди Нова година Кубрат публично в телевизионно предаване. Думите му още повече са налели масло в огъня. От инат Андреа стана далеч по-разюздана в публикациите си в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram.

When we run away from something. We're usually running away from ourselves.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

През есента чалга певицата бе подложена на нападки за визията си в коментарно студио на „Биг брадър“. Тя бе обвинена, че е надебеляла и няма нищо общо с външния вид, който демонстрира на обработени с фотошоп снимки в интернет. Андреа тогава отвърна: „Хора, това ли е най-важното?“.

Само преди няколко дни Пулевица чукна 32 години. Тя посети островите Пхи Пхи и Панг Нга. Андреа е в компанията на приятелки и без мъж. Кобрата започна подготовката си за своя следващ мач. Пулев ще излезе срещу финландския гигант Роберт Хелениус. Мачът е насрочен за 23 март в зала „Форум“ в Ингълууд, Калифорния.

„Съвсем скоро ще се бия за световната титла и ще я спечеля“, обеща преди дни Кубрат. Българският боксьор е официален претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF), притежаван от Антъни Джошуа.

Вижте тази публикация в Instagram.

⛰🏝🥥🍍

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ