Жесток удар: Жената на Митьо Очите го напусна?

Митьо Очите

Съпругата на Митьо Очите тихомълком е напуснала семейното гнездо. След години съвместно съжителство на несебърската ул. „Отец Паисий“ Антигона Янулис е сменила адресната си регистрация.

Вместо при роднините в Поморие, или в някой друг имот по морето, половинката на Очите се заселва в София, става ясно от документи, до които „България Днес“ се добра. Като връх на куриоза Антигона избира за новото си убежище очукана панелка в краен столичен квартал. Там според личната си карта Янулис обитава гарсониера на последния етаж.

Хора от подземния свят подозират, че съпругата на Очите ползва панелката като прикритие, а вероятно живее в скъпа вила в столицата. Хора от Несебър припомнят слуховете, че отношенията между Антигона и Митьо Очите отдавна са охладнели. Наскоро дори се заговори, че Желязков има нова приятелка, с която планира сватба.

Реални или не, плановете на несебърския наркобос са осуетени заради проблемите му със закона. От лятото на миналата година Желязков се намира в турски арест след зрелищно бягство. Повод за напускането на страната е готвен арест по обвинение за ръководство на престъпна група за рекет и дрога.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ